Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://www.siepinpojat.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomakkeet keräävät tietoja yhteydenottoa varten. Lomaketta täytettäessä voit antaa luvan markkinointiin joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Luovutettuja tietoja käytetään ainoastaan Siepin Poika Oy:n omien palveluiden tarjoamiseen, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Evästeet

Facebook -evästeet tunnistavat onko käyttäjä kirjautunut Facebookkiin, sekä tarjoavat mahdollisuuden tykätä sivustosta.

Analytiikka

Sivusto käyttää Google Analyticsia seuraamaan käyttäjien käyttäytymistä sivuilla. Google kerää tietoa kartoittaakseen sivulla kävijöiden käyttäjäprofiilia, sekä tarkentaa Google Adsense mainosten osuvuutta muilla sivustoilla.

Kenelle jaamme tietosi

Google Analyticsin keräämä tieto jaetaan Googlelle. Facebook tykkäykset välitetään Facebookille.

Yhteystietolomakkeen keräämät tiedot välittyvät ainoastaan Siepin Pojat Oy:lle, eikä tietoja luovuteta muille osapuolille. Tietoja ei tallenneta sivustolle, vaan ne lähetetään sähköpostilla Siepin Poikien sähköpostipalvelimelle.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sivusto ei tallenna palvelimelle tietoja käyttäjistä, vaan kerääminen ja seuranta tapahtuu käyttäjän selaimessa sekä sähköpostilla.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Palvelimella ei ole käyttäjän arkaluontoisia tietoja, joten tietomurron tapahtuessa kävijöiden tiedot eivät voi joutua vääriin käsiin.